PÁCIENS BIZALOMÉPÍTŐ TRÉNING

ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNING MAGÁNEGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓK SZÁMÁRA

PÁCIENS BIZALOMÉPÍTŐ ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNING


2020. május 15. péntek 9-től 15.30-ig


A tréning kislétszámú, maximum 15 fő vehet részt!

A tréning orvosoknak-asszisztenseknek-recepciósoknak szól!

Hogyan lehet “eladni” egy egészségügyi szolgáltatást?

Az magánegészségügyi piacon ahogy meghallják  azt a szót, hogy ” eladás ”  azonnal az jut eszébe az hallgatóknak, hogy online kapmányok, hirdetések, social media. Rengeteg pénzt ölnek a hirdetésekbe, minden platformon mennek a konkurencia harcok. Ki tud többet költeni adwords kampányra, mindenképp az első helyen kell lenni! Igen, ezek nagyon hasznos értékesítési csatornák. Elérjük vele a tömegek mozgatását, amivel klinikánkon sorban állnak majd a páciensek. Majd bemennek a vizsgálatra, kész vége, és SOHA az életben többet nem látjuk ha már meggyógyult! Ha jó a marketingünk akkor küldözgetünk nekik leveleket, havonta 1-2 és ha van olyan szolgáltatásunk amit, újra és újra el lehet adni ( pl: kozmetológia, bőrgyógyászat, éves szűrések) akkor ESETEG VAN ESÉLY arra, hogy újra visszatér a páciens.

ENNYI ELÉG IS LENNE? BÍZZUK A VÉLETLENRE? 

A válaszom egyértelműen: NEM!

Én nem vagyok a véletlenek híve. Én a következetesség és a racionalitás híve vagyok. Több mint 20 év értékesítői tapasztalata alapján mondhatom, hogy a mai világban édeskevés a hirdetés és az online megjelenés. Az páciensek egyre inkább izolálják magukat a reklámoktól, direktben keresnek a problémákra, az adwords hirdetésekre is jóval kevesebben kattintanak mint azelőtt, hiszen a releváns nem hirdetett tartalmak érdekli őket. Amikor rákeresnek egy klinikára, vagy egy orvosra, nem az érdekli őket, hogy hány éve működik a klinika, illetve nem érdekli az orvos szakmai kompetenciája – önéletrajza. Elolvassák ugyan, de NEM EZEK ALAPJÁN DÖNTENEK! Épp emiatt  kevés az, ha csak a marketing adta lehetőségekre koncentrálunk akkor, ha tényleg fejlődni szeretnénk!

TUDJA MI AZ A 3 ELV AMI ALAPJÁN A KLINIKÁJA MELLETT DÖNTENEK A PÁCIENSEK? 

1., TÁRSADALMI BIZONYÍTÉK ELVE (mit mondanak mások , vélemények, páciens tapasztalatok,ajánlások)

2., KÖLCSÖNÖSSÉG ELVE ( mit adunk “ajándékba”, amivel úgy érzi a páciens elköteleződhet)

3., HASONLÓSÁG ELVE (rokonszenv, mi az amivel hasonlíhatunk a pácienseinkhez)

Ez az a három elv, ami a pácienst egy életre lojálissá tehet klinikája felé. Esze ágában nem lesz máshová menni SŐT! bizton állíthatom, hogy nagyon sok ismerősének fogja ajánlani a klinikát! Ahhoz, hogy ezt elérhessük, a klinika minden dolgozójának EGYÜTT KELL MŰKÖDNIE! Ezért minden egyes munkatársat ki kell képezni értékesítővé is!  A klasszikus értékesítés, mint olyan nem értelmezhető a magánegészségügyben, kivétel  azokon a területeken ahol pácienskoordinátort lehet alkalmazni, akit szintén jól ki kell képezni értékesítővé ( lásd amerikai nagy klinikák)!  Ilyen területek lehetnek: szülészeti klinikák, plasztikai sebészeti klinikák, foglalkozásegészségügyi szolgáltatások, illetve minden olyan klinika ahol nagyműtéteket végeznek. Ezért speciális módszerekre van szükségünk, ami közvetetten hat a páciensekre, úgymond láthatatlan módon! 

Az első páciens találkozástól az utolsóig a beteget  végig kell kísérni egy jól felépített értékesítési folyamatnak. Itt mindenki szerepet vállal! Ha nincs összhang, akkor továbbra is küzdeni kell majd az újabb és újabb páciens kegyeiért és rengeteg pénzt felemésztenek a folyamatos hirdetések.

” A KLINIKA MINDEN MUNKATÁRSA ÉRTÉKESÍTSEN!”

Segítek abban, hogy minden egyes munkatárs értékesítési szemléletet kapjon! 

Tréningen egy új nézőpontot ismerhetnek meg a résztvevők! A recepciós munkatárstól az orvosig, mindenki szerepet vállal abban, hogy a páciens teljes lojalitással, elégedettséggel és élete végéig való elköteleződéssel hagyja el a klinikát.

AZ ELLÁTÁS AZ, AMI MEGKÜLÖNBÖZTETI A KLINIKÁKAT EGYMÁSTÓL! 

A holisztikus értékesítési szemléletmód megismerése segít abban, hogy a klinika teljes szolgáltatási palettáját megismerhesse a páciens és az orvosok elkezdjék egymást is ajánlani a klinikán belül, illetve az összes munkatárs részt vegyen a gyógyításban. Íme pár példa:

1. A legerősebb ereje az orvos-orvos ajánlásnak van! Ha Önökhöz ellátogat egy krónikus ekcémás beteg, vajon a bőrgyógyászuk ajánlja a klinika gasztroenterológusát? vagy csak annyit mond- ” hát lehet, hogy ezzel el kellene menni egy komplett kivizsgálásra” – vagy nem mond semmit… Ez működik Önöknél? 

2. Ha az asszisztens beszélget a pácienssel, aki elkotyogja férje betegségeit, vajon abban a pillanatban eszébe jut ajánlani a klinika egy szakorvosát? Ez működik Önöknél?

3.A recepciós beszél telefonon egy új pácienssel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban, megemlíti az épp akciós ajánlatokat  a többi szolgáltatásukkal együtt, vagy csak a kiadott időpontra koncentrál mondván, hogy nincs ideje ilyenekre? – Ez működik Önöknél? 

4.A munkatársak a közösségi oldalaikon vajon bármikor is ajánlják a saját munkahelyük akcióit-orvosait-szolgáltatásait? – Ez működik Önöknél? ( ez meredeken hangzik, de higgye el a legerősebb ajánlás egyike a munkatársak saját közösségi oldalán való posztolás, főleg ha a klinika környékén is lakik az illető)

EZ CSAK 4 PÉLDA VOLT A TÖBBI LEHETŐSÉGBŐL! 

Ha Önöknél mindháromra IGEN a válasz, és minden egyes munkatárs hatékony a holisztikus értékesítési módszerben akkor ez NEM Önnek való tréning, és gratulálok hogy ennyire profin végzik Önöknél az értékesítést.

Ha viszont Önöknél akár EGY FRONTON IS GYENGE AZ ÉRTÉKESÍTÉS, akkor itt a helyük a tréningen! 

Nagyon sokat tanultam, orvosként nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindenre kell(ne) figyelnem amivel a páciens bizalmát végképp elnyerem. Csináltam pár dolgot amit itt hallottam, de nem tudatosan, ami miatt viszont nem is  hatékony. – Nagyon köszönöm a tréninget!  KORONA FOGÁSZAT

Fogászati asszisztens

Érdekes volt a tréning és nagyon erős módszereket tanultam ami alapján könnyebb lesz a pácienskoordinálás. Én mint recepciós vettem részt a tréningen, és a bejövő hívásoktól kezdve addig, hogy távozik a páciens minden pontot végig vettünk. Mikor és hol van szerepem és mennyire fontos az, hogy mit és hogyan mondom – ajánlom a szolgáltatásainkat. Maternity Szülészeti- és Nőgyógyászati Magánklinika

Asszisztensek és orvosok együtt vettek részt a tréningen. Én asszisztensként el sem tudtam képzelni, hogy milyen szerepem lehet az orvos mellett amivel a páciens bizalmát építhetem. Örültem, hogy kaptam szerepet, és én is részese lehet a klinika fejlődésének. Nagyon jó volt végre együtt lenni a csapattal, nagyon hasznos tudásra tettünk szert. – köszönöm Gáspár Medical Center

Itt várom Önöket!

A  Belvedere Hotel vendégei  egy napra, akik mindig kitesznek magukért és profi éttermi kiszolgálást kaptok, fenséges szendvicsebédet, kávét, teát, üdítőt. A tréningemen nem csak tudást kapnak, de maximális kényelmet is egy csodás környezetben.

Ezen a napon, új értelmet nyer a munkája! A klinika sikere az Ön sikerévé válik! Minden egyes módszertan használata, fejleszti az EQ szintjét, mindezt úgy, hogy még hasznára is válik. Kiismeri a páciens bizalom  és elköteleződés elveit és módszertanait, amivel felpörgetheti praxisát és a klinika forgalmát. 

A tréningen fognak kapni jegyzetet, amiben  összesítve vannak a feladatok és a tudásanyag. Rengeteg játékos gyakorlat van közösen, így fognak olyan tippeket is kapni amit egy másik résztvevő mond. Nem csak tőlem, hanem egymástól is tanulhatnak! Bármikor bármilyen kérdés merül fel Önökben a tréning alatt, bátran felteheti azt.

A helyszín biztosítja számunkra azt a teret, ami szükséges az interaktív játékokhoz amivel nem lesz unalmas ez a nap! Semmiképp ne előadásra számítsanak, hanem egy olyan tréningre amiben mindenki szerves részét képzi a feladatoknak. Semmi sem kötelező, de szigorúan ajánlott ! 🙂

u

Milyen tudásra tesz szert a résztvevők?

R

Értékesítési ismeretek megszerzése

R

Megtanulja a páciensek befolyásolhatóságának alapelveit

R

Orvosként megtanulja a láthatatlan értékesítést

R

Asszisztensként megtanulja mivel segítheti az orvos bizalomépítő munkáját - összejátszás

R

Konkrét értékesítési szituációk-helyzetelemzések

Jöjjön el a Páciens Bizalomépítő Tréningemre

Profi emberismerete lesz és Ön lesz az,  aki miatt a  páciensek

visszatérnek illetve ajánlják másoknak a klinikát!

A tréningem programja:

8:30 – 9:00Érkezés
9:00 – 10:30Bemutatom a nap tematikáját. Értékesítési alapelvek a magánegészségügyben. Hatásmechanizmusok, értékesítési folyamatok a klinikán belül. Első módszer megismerése, begyakorlása
10:30 – 10:40Kávészünet-kis sütik-üdítő
10:40 – 12:00 Értékesítési folyamatok 2. Hatásmechanizmusok 2. módszertanának ismertetése , begyakorlása - szituációs játékokkal
12:00 – 12:30Ebédszünet – szendvicsebéd
12:30 – 15:00Értékesítési folyamatok megismertetése 3. Hatásmechanizmus 3. módszertanának megismertetése. -
Összefoglalás, a három módszer együttes használatának gyakorlása- szituációs játékokkal
15:00 – 15:30Kompetencia feladatsor és búcsúzás egymástól - Zárás

TRÉNER

UITZ KATTA
Tréner, lifecoach, mediátor
Egészségügyi Adatvédelmi tisztviselő

Több mint 6 éve tartok csak és kifejezetten magánegészségügyben dolgozók számára tréningeket. Eddig összesen több mint 900 asszisztens illetve orvos vett részt a tréningjeimen.  7. éve dolgozom az egészségügyi szektorban jelenleg is egy magánklinika munkatársa vagyok. Több mint 1000 orvos-klinika találkozón vagyok túl, és  több 1000 páciens véleményt hallottam, láttam és kezeltem már. Értékesítési szemlélettel dolgozom, ezért minden tréningemen kiemelten foglalkozom azzal, hogy miképp járulhat hozzá az egyén a klinika forgalmának növekedéséhez.Tréningjeimen fontosnak tartom, hogy a GDPR szabályainak megfelelő mondatokat, és tudást adjak a résztvevőknek. Egyedi, klinikára szabott tréningeket is tartok, amit egy precíz audit előz meg a pontos problémák feltérképezése érdekében. Ezeket a tréningeket 5 fő feletti résztvevők esetében javasolom, mert mind anyagilag, mind a klinika szervezetének is jobban megéri. Általában hétvégi napokat szoktak a megrendelőim  kérni, mert  így nem esik ki a klinika a napi bevételétől ha az összes asszisztens részt vesz a tréningen. Számomra a gyakorlatorientált, mellébeszélések nélküli, eredményes tudás átadása a cél.

Ha Egyedi – klinikára szabott – tréningeim iránt  érdeklődik, akkor írjon nekem: 📧 katta@katta.hu vagy hívjon 📞: +36709401209

HELYSZÍN: BELVEDERE HOTEL BUDAPEST

– Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A, 1024-

PÁCIENS BIZALOMÉPÍTŐ TRÉNING

 2020. május 15. péntek 9-TŐL 15.30-IG

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

r

A tréning fontos célja, hogy a klinika üzleti szempontjait  figyelembe véve segítsek Önöknek a következőkben:

Az érdeklődőt, hogyan lehet pácienssé tenni

Feltétlen páciens bizalom kialakítása

Értékesítési szemléletmód elsajátítása, a láthatatlan értékesítésért

Megismerhesse a páciensben zajló döntési folyamatokat, és azokat irányíthassa

 Képessé váljon arra, hogy munkatársaival együttműködve közösen egy minőségi  páciens kiszolgálást tudjanak végezni, a klinika bevételének növelésével.

A KLINIKA SIKERÉHEZ HOZZÁJÁRUL ÖN IS! 

Regisztráljon, nehogy lemaradjon!

AKCIÓ!!! RÉSZVÉTELI  DÍJ: 25.000 Ft!! + ÁFA

t

Mit tud adni Önnek a tréningem?

R

Erről a tréningről nem tud hazamenni, új tudás nélkül amivel több lesz! A tudást senki nem veheti el Öntől!

R

A munkája új értelmet kap, amivel feldobhatja a mindennapjait, így a kiégés nem fenyegeti

R

Ha a klinika sikeréhez hozzájárul, akkor azt közös sikernek fogja érezni - sikerélmény=boldogság

R

Képessé válik csapatban gondolkodni, ami által kollégáival is még jobb kapcsolata lesz

R

Profi értékesítővé válik, nem lesz többé felesleges kérdése a páciensnek

R

Frissül az elméje, frissül a munkakedve, frissül az ÉLETE!

Itt az idő! Jöjjön el, hogy Ön lehessen a klinika sikerének kulcsa!

Hozza el kollégáit,  hogy ezt a tudást együtt tudják elsajátítani, és jobban összekovácsolja Önöket egy nap ami csak Önökről szól!